fbpx
Array

Pachetul de cursuri Categoria A

Școala de șoferi pentru categoria A1 este unul din pachetele de cursuri oferite de Școala de șoferi Băneasa pentru tinerii care au vârsta de 23 ani și 9 luni sau 19 ani si 9 luni (dacă dețin categoria A2 de minimum 2 ani) și care vor să deprindă rapid și ușor mersul pe motocicletă.
Dacă esti curios cum se simte mersul pe două roți și vrei să faci următorul pas în viața ta, haide să îți cunoști instructorul și să vezi ce motocicletă ți se potrivește!

Aplică acum și completează formularul!

Categoria A

Vehiculele care pot fi conduse cu categoria A sunt motociclete cu sau fără ataș sau tricicluri. Vehiculele pot avea o putere a motorului mai mare de 15 kW și nu au limitări ale vitezelor de funcționare, altele decât cele ale circulației rutiere, in funcție de sectorul de drum.

 1. Vârsta de 23 ani și 9 luni sau 19 ani si 9 luni (dacă dețin categoria A2 de minimum 2 ani).
 2. La aplicare, cursantul trebuie sa fie apt din punct de vedere psihologic și medical. Aptitudinile pot fi testate prin examinare medicală de specialitate la clinicile acreditate.
 3. Cazierul trebuie să nu prezinte mențiuni referitoare la infractiunile prevazute în Art.24 din O.U.G. 195/2002.
 4. Deținerea unui Buletin / Carte de Identitate.
 1. Cererea tipizată care va fi pusă la dispoziția cursantului de către școală.
 2. Aviz psihologic din partea medicului de specialitate. Avizul are valabilitatea de 6 luni. *În cazul în care nu dețineți avizul psihologic, unul din reprezentanții noștri vă poate programa.
 3. Fisă de avizare medicală pentru examenul de permis. Fișa are valabilitatea de 1 an. *În cazul în care nu dețineți fișa medicală, unul din reprezentanții noștri vă poate programa.
 4. Certificatul de cazier judiciar, cu mentiunea "examen auto". Certificatul de cazier este valabil 6 luni și se poate obține de la orice secție de Politie cu birou de cazier judiciar.
 5. Buletin / Carte de Identitate.
 6. Fișa de școlarizare, care va fi pusă la dispoziția cursantului de către școală.
 7. Taxa Permis 89 LEI ( se achita la CEC Bank, Posta Romana, sau pe site-ul ghiseul.ro)
Reducere de pret 10% pentru elevi și studenți la plata integrală!