fbpx
section-2261b58

Școala de șoferi Băneasa
În aceeași locație din 1984

Suntem una dintre cele mai vechi școli de pregătire a conducătorilor auto și moto din București. Povestea a început în 1984, cu Petre Iancu, cel care a înființat școala și care și-a dedicat cea mai mare parte din viață pentru a pregăti generații de motocicliști și șoferi. Povestea continuă astăzi cu Bogdan Iancu, în incercarea de a nu dezamăgi moștenirea dedicării și a pasiunii pentru motoare.

Cum

Etape clare de învățare

Procesul de învățare, fie că e vorba de școala moto sau școala de șoferi, este unul complex. Încercăm să simplificăm acest proces lucrând în etape și exersând fiecare detaliu până când cursanții sunt pregătiți să susțină probele teoretice și practice împreună cu poliția. Profesionalismul și răbdarea aduc întotdeauna rezultatele dorite.

Unde

Poligonul Băneasa, Sector 1

Locul unde zi de zi motocicletele își turează motoarele, iar cursanții își perfecționează tehnica. Poligonul Băneasa din Aleea Mateloților este unul dintre primele construite în București. Aflat chiar lângă Gara Băneasa, accesul se face ușor direct din Șoseaua București-Ploiești, sau prin Aleea Mateloților.

section-90fde86
section-90fde86

Ești pregătit pentru prima ta
oră de conducere?

Siguranța ta este prioritatea noastră! Vom avea grijă să treci prin toate etapele de învățare și să dobândești toate aptitudinile de care vei avea nevoie mai departe. Înscrie-te acum!

Support continuu

Ai o întrebare? Apelează oricând și te vom ajuta cu plăcere!

Flexibilitate

Înainte sau după program, tu alegi!

Plătești când poți

Cursrurile se pot achita în rate

section-0834215

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Mereu suntem în căutare de instructori profesioniști, care să ne ajute să ducem mai departe povestea Școlii de șoferi Băneasa. Dacă instruiești cu pasiune cursanții pentru auto sau moto, haide să ne cunoaștem!