fbpx
Array

Pachetul de cursuri Categoria B

Școala de șoferi pentru categoria B este unul din pachetele de cursuri oferite de Școala de șoferi Băneasa pentru cei care își doresc să conducă automobile cu masa maximă de 3,5 tone.
Dacă vrei să fii indempendent și să nu mai depinzi de nimeni atunci când vrei să ajungi undeva, haide să îți cunoști instructorul!

Aplică acum și completează formularul!

Categoria B

Vehiculele care pot fi conduse cu categoria B sunt cele a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeste 3.500 Kg şi al căror număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare de 8;
De asemenea, se poate atasa o remorcă autovehiculului, astfel încât ansamblul (mașină +remorcă) să nu depăşească  750 kg;

 1. Vârsta de minimum 17 ani si 9 luni la înscriere.
 2. La aplicare, cursantul trebuie sa fie apt din punct de vedere psihologic și medical. Aptitudinile pot fi testate prin examinare medicală de specialitate la clinicile acreditate.
 3. Cazierul trebuie să nu prezinte mențiuni referitoare la infractiunile prevazute în Art.24 din O.U.G. 195/2002.
 4. Deținerea unui Buletin / Carte de Identitate.
 1. Cererea tipizată care va fi pusă la dispoziția cursantului de către școală.
 2. Aviz psihologic din partea medicului de specialitate. Avizul are valabilitatea de 6 luni. *În cazul în care nu dețineți avizul psihologic, unul din reprezentanții noștri vă poate programa.
 3. Fisă de avizare medicală pentru examenul de permis. Fișa are valabilitatea de 1 an. *În cazul în care nu dețineți fișa medicală, unul din reprezentanții noștri vă poate programa.
 4. Certificatul de cazier judiciar, cu mentiunea "examen auto". Certificatul de cazier este valabil 6 luni și se poate obține de la orice secție de Politie cu birou de cazier judiciar.
 5. Buletin / Carte de Identitate.
 6. Fișa de școlarizare, care va fi pusă la dispoziția cursantului de către școală.
 7. Taxa Permis 89 LEI ( se achita la CEC Bank, Posta Romana, sau pe site-ul ghiseul.ro)
Reducere de pret 10% pentru elevi și studenți la plata integrală!