fbpx
Array

Pachetul de cursuri Categoria A1

Școala de șoferi pentru categoria A1 este unul din pachetele de cursuri oferite de Școala de șoferi Băneasa pentru tinerii care au vârsta minimă de 15 ani si 9 luni și care vor să deprindă rapid și ușor mersul pe motocicletă.
Dacă esti curios cum se simte mersul pe două roți și vrei să faci următorul pas în viața ta, haide să îți cunoști instructorul și să vezi ce motocicletă ți se potrivește!

Aplică acum și completează formularul!

Categoria A1

Vehiculele care pot fi conduse cu categoria A1 sunt motociclete cu o putere a motorului de maximum 11 kw și care nu pot depăși viteza maximă de 90 km/h. Categoria A1 nu permite deținătorului să conducă vehicule cu ataș sau care au un raport Putere/Greutate mai mare de 0,1 kw/kg.

 1. Vârsta de minimum 15 ani si 9 luni la înscriere.
 2. La aplicare, cursantul trebuie sa fie apt din punct de vedere psihologic și medical. Aptitudinile pot fi testate prin examinare medicală de specialitate la clinicile acreditate.
 3. Cazierul trebuie să nu prezinte mențiuni referitoare la infractiunile prevazute în Art.24 din O.U.G. 195/2002.
 4. Deținerea unui Buletin / Carte de Identitate.
 1. Cererea tipizată care va fi pusă la dispoziția cursantului de către școală.
 2. Aviz psihologic din partea medicului de specialitate. Avizul are valabilitatea de 6 luni. *În cazul în care nu dețineți avizul psihologic, unul din reprezentanții noștri vă poate programa.
 3. Fisă de avizare medicală pentru examenul de permis. Fișa are valabilitatea de 1 an. *În cazul în care nu dețineți fișa medicală, unul din reprezentanții noștri vă poate programa.
 4. Certificatul de cazier judiciar, cu mentiunea "examen auto". Certificatul de cazier este valabil 6 luni și se poate obține de la orice secție de Politie cu birou de cazier judiciar.
 5. Buletin / Carte de Identitate.
 6. Fișa de școlarizare, care va fi pusă la dispoziția cursantului de către școală.
 7. Taxa Permis 89 LEI ( se achita la CEC Bank, Posta Romana, sau pe site-ul ghiseul.ro)
Reducere de pret 10% pentru elevi și studenți la plata integrală!